Väderkvarnsgatan 19 A

Bilder

Tvåa med mycket centralt och attraktivt läge!

 
SÅLD
BOAREA
52.5 kvm
ANTAL RUM
2
AVGIFT
3 741 kr/mån
VÅNINGSPLAN
5 tr
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt

Intresserad?

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Tvåa med mycket centralt och attraktivt läge!

Går det att motstå denna härliga hörntvåa med stor potential belägen högst upp i huset med hiss från markplan och en generös terrass med en fantastisk utsikt!
Här flödar ljuset i lägenheten och en trevlig hall välkomnar med gott om förvaringsmöjligheter. Köket och vardagsrummet samsas i en trivsam öppen och luftig planlösning. Till detta får du ett stort sovrum med gott om garderobsförvaring samt ett rymligt duschrum. Sist men inte minst en stor härlig terrass som fångar dagens bästa soltimmar och bjuder på en magisk vy över takåsar och domkyrkan i sin fulla prakt.


På Väderkvarnsgatan bor du med närhet till allt trevligt Uppsala city har att erbjuda och har samtidigt ett skyddat läge från stadens brus. Här bor du dessutom alldeles ovanför Kvarnengallerian med fin matbutik, apotek, restauranger, systembolag m.m. Intill kvarteret ligger Vaksala torg med sin genuina torghandel av frukt och grönsaker under säsong. På torget kan du också ta del av lördagsloppisen, uppställda Food trucks med spännande utbud, kringresande marknader som återkommer varje år samt många andra spännande aktiviteter och tillställningar som arrangeras. Konserthuset är också beläget vid torget och har ett stort utbud av artister och evenemang. Centrumkärnan når du på några minuter och om du pendlar så har du lika nära till Resecentrum och nära till de flesta busslinjer som tar dig över hela Uppsala. Fina cykelvägar finns i alla riktningar och om du bilpendlar är det inte långt till E4:ans påfart.


Varmt välkommen på visning!

 • Fakta

  Pris
  2 095 000 SEK
  Avgift
  3 741 kr/mån
  Pristyp
  Utgångspris
  Tillträde
  Enligt överenskommelse
  Antal rum
  2 (varav 1 sovrum)
  Boarea
  52.5 kvm
  Hiss
  Ja
  Bostadsrättsförening
  Brf Njord
  Lägenhetsnummer
  70-4506
  Andelstal
  0,4753
  Objektstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1984
 • Interiör

  HALL
  Ljus och inbjudande hall med ljusmönstrad tapet på väggarna och plastmatta. Klädavhängare samt bra förvaring i två garderober.

  KÖK/ VARDAGSRUM
  Gemensamt kök och vardagsrum i en rymlig och öppen planlösning med ljus tapet och plastmatta. Fönster i två väderstreck som skänker gott om ljus och fin atmosfär. Köksdelen har luckor i körsbärslaminat, vitt kakel och rostfri diskbänk samt ett städskåp. Matplats vid fönster med härlig utsikt och utrymme för stort bord och många matgäster. Vitvarorna består av: kyl/frys, spis med ugn samt fläkt. Rummet är lättmöblerat och har höga fina fönster och en helglasad dörr som leder ut till den generösa terrassen.

  SOVRUM
  Stort och kvadratiskt sovrum med plastmatta och ljus tapet på väggarna. Två inbyggda garderober.

  BADRUM
  Rymligt badrum med ljusmelerad plastmatta och ljust målade våtrumsväggar. Tvättställ och ovanför ett spegelskåp, dusch och WC. Förberett för tvättmaskin.

  TERRASS/BALKONG
  Stor härlig terrass på ca 11 kvm inklusive planteringslåda i betong, belägen i soligt läge. Magisk långsträckt utsikt över hus, takåsar och domkyrkan i sin fulla ståt samt även en glimt av Slottet.

  FÖRRÅD
  Ett vindsförråd tillhör lägenheten.


  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  GDPR
  När du anmäler ditt intresse för denna lägenhet blir dina kontaktuppgifter registrerade.
  För att läsa mer följ länken http://gdpr.kundenssida.se
  Där får du information om hur personuppgifter samlas in, sparas och används. Där kan du också läsa om vilka rättigheter du har, till exempel att få ta del av information om dig eller hur man kan få uppgifter borttagna.

  Kontakta ansvarig mäklare om du har några frågor.
 • Förening

  Allmän information kommentar
  Brf Njord (716422-5968)
  Föreningens fastighet består av 8 flerbostadshus med adresserna Väderkvarnsgatan 19 A, 21 A-B, Salagatan 20 A, 22 A , 22 C samt Vaksalagatan 30 och 32. I föreningen finns totalt 152 bostadslägenheter. Föreningen har 4 uthyrda lokaler.
  Föreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen.

  Köparen betalar en överlåtelseavgift om 1332 kr och pantsättningsavgift på 533 kr.
  Mer info på föreningens hemsida: www.brfnjord.se
  Byggnadsår
  1984
  Utförda renoveringar
  Genomförda åtgärder: se årsredovisning.
  Värme och ventilation
  Fjärrvärme. Mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning.
  Internet/TV kommentar
  TV via Tele2, ingår i avgiften (grundutbudet). Bredband via Bredband 2 (1000/1000). Obligatorisk kostnad om 100 kr/mån som ingår i angiven månadsavgift. Bredband via Tele2 är också möjligt (ingår ej i avgiften).
  Övriga utrymmen
  Cykel- och barnvagnsförråd finns samt en föreningslokal som du som medlem har möjlighet att hyra. Här finns en köksdel, ett stort samlingsrum och WC. Toppmodern tvättstuga, ombyggd 2021, i separat byggnad på gården med tre bokningsbara stationer. Tvättmaskiner med automatisk dosering av tvättmedel och sköljmedel (vilket kan väljas bort). Innergården är stor och erbjuder gräsytor och flera små grupper av utemöbler för avkoppling samt en trevlig grillplats med sittplatser under tak. Soprum med bra sortering finns i anslutning till entréerna vid Väderkvarnsgatan 21 A, Vaksalagatan 30 samt Salagatan 22 A.
  Parkering
  51 st p-platser i garage (under Kvarnengallerian) varav 19 st med parkeringstillstånd (1 250 kr/mån) och 32 med fasta p-platser (1 400 kr/mån). Kö till samtliga platser.
  Energideklaration utförd
  2021-03-11
  Energistatus
  Energideklaration pågår
  Energiprestanda
  134 kWh/m²
  Specifik energianvändning
  117 kWh/m²
  Energiklass
  E
  Besiktningsman
  Richard Thygesen, Aktea Energy AB
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  3 741 kr/mån
  Ingår i avgift
  Uppvärmning, Vatten, Kabeltv, Internet
  Driftkostnader
  Hushållsel
  450 kr/mån
  Försäkringsavgift
  135 kr/mån
  Summa driftkostnader
  585 kr/mån
  Antal personer i hushållet
  1
 • Dokument

 • Karta

  Centrum/Fålhagen
  Väderkvarnsgatan 19 A
  753 29, Uppsala

Jag vill ha en fri värdering

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.