Salagatan 20 A

Bilder

Ett lugnt och bekvämt stadsboende!

 
SÅLD
BOAREA
61.5 kvm
ANTAL RUM
2
AVGIFT
3 908 kr/mån
VÅNINGSPLAN
4 tr
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt

Intresserad?

*” anger obligatoriska fält

Hidden

Ett lugnt och bekvämt stadsboende!

Bo bekvämt i denna trivsamt planerade tvåa belägen högst upp i huset och med en generös balkong som har fin utsikt mot domkyrkan! Här bor du med hiss från markplan som även tar dig till garaget och Kvarnengallerian.
Tilltalande planlösning som erbjuder en välkomnade hall med bra förvaring i flertalet garderober, rymligt och kvadratiskt kök, stort vardagsrum med utgång till balkongen som har skön kvällssol, sovrum i bra storlek samt rymligt badrum med plats för tvättmaskin.

Som boende i föreningen erbjuds flertalet gemensamma utrymmen såsom ny fräsch tvättstuga, föreningslokal med kök, cykel/barnvagnsförråd och en grönskande innergård med möjlighet att grilla. Här är lätt att trivas!

På Salagatan bor du med närhet till allt trevligt Uppsala city har att erbjuda och har samtidigt ett skyddat läge från stadens brus. Här bor du dessutom alldeles ovanför Kvarnengallerian med fin matbutik, apotek, restauranger, systembolag m.m. Intill kvarteret ligger Vaksala torg med sin genuina torghandel av frukt och grönsaker under säsong. På torget kan du också ta del av lördagsloppisen, uppställda Food trucks med spännande utbud, kringresande marknader som återkommer varje år samt många andra spännande aktiviteter och tillställningar som arrangeras. Konserthuset är också beläget vid torget och har ett stort utbud av artister och evenemang. Centrumkärnan når du på några minuter och om du pendlar så har du lika nära till Resecentrum och nära till de flesta busslinjer som tar dig över hela Uppsala. Fina cykelvägar finns i alla riktningar och om du bilpendlar är det inte långt till E4:ans påfart.

Välkommen att boka din visning hos Anette Hedenskog, 0708-749183.

 • Fakta

  Pris
  2 295 000 SEK
  Avgift
  3 908 kr/mån
  Pristyp
  Utgångspris
  Tillträde
  Enligt överenskommelse
  Antal rum
  2 (varav 1 sovrum)
  Boarea
  61.5 kvm
  Hiss
  Ja
  Bostadsrättsförening
  Brf Njord
  Lägenhetsnummer
  70-3404
  Andelstal
  0,5568
  Objektstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1984
 • Interiör

  HALL
  Via loftgång välkomnar en stor och rymlig hall med klädavhängare och flertalet garderober. Ljus tapet och laminatgolv. Loftgången kan nyttjas för en morgonfika i solens sken.

  KÖK
  Kök i kvadratisk utformning med rymlig matplats vid stort fönster och med ingång från både hall och vardagsrum. Här finns gott om plats för förvaring i skåp och lådor bakom vita skåpluckor. Rostfri diskbänk, vita kakelplattor, städskåp och skafferi. Väggar med tapet och plastmatta med parkettmönster. Vitvaror i form av kyl/frys, spis och fläkt.

  VARDAGSRUM
  Härligt vardagsrum med utrymme för soffgrupp och kanske matbord. Tapet och ekparkettgolv samt utgång till balkong via helglasad dörr. Balkongen har sen kvällssol och utsikt där domkyrkotornen kan skådas.

  SOVRUM
  Sovrum i bra storlek med flertalet garderober. Tapet och laminatgolv.

  BADRUM
  Väggar med ljusmålad våtrumsväv och ljus våtrumsmatta. Badkar, WC och spegelskåp ovan tvättställ samt tvättmaskin (ej garanterad i funktion).

  ÖVRIGT
  Ett vindsförråd tillhör lägenheten.

  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  GDPR
  När du anmäler ditt intresse för denna lägenhet blir dina kontaktuppgifter registrerade.
  För att läsa mer följ länken http://gdpr.kundenssida.se
  Där får du information om hur personuppgifter samlas in, sparas och används. Där kan du också läsa om vilka rättigheter du har, till exempel att få ta del av information om dig eller hur man kan få uppgifter borttagna.

  Kontakta ansvarig mäklare om du har några frågor.
 • Förening

  Allmän information kommentar
  Brf Njord (716422-5968)
  Föreningens fastighet består av 8 flerbostadshus med adresserna Väderkvarnsgatan 19 A, 21 A-B, Salagatan 20 A, 22 A , 22 C samt Vaksalagatan 30 och 32. I föreningen finns totalt 152 bostadslägenheter. Föreningen har 4 uthyrda lokaler.
  Föreningens ekonomi förvaltas av Riksbyggen.

  Köparen betalar en överlåtelseavgift om 1208 kr och pantsättningsavgift på 483 kr.
  Mer info på föreningens hemsida: www.brfnjord.se.
  Byggnadsår
  1984
  Utförda renoveringar
  Genomförda åtgärder: se årsredovisning.
  Värme och ventilation
  Fjärrvärme. Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.
  Internet/TV kommentar
  TV via Tele2, ingår i avgiften (grundutbudet). Bredband via Bredband 2 (1000/1000). Obligatorisk kostnad om 100 kr/mån som ingår i angiven månadsavgift. Bredband via Tele2 är också möjligt (ingår ej i avgiften).
  Övriga utrymmen
  Cykel- och barnvagnsförråd finns samt en föreningslokal som du som medlem har möjlighet att hyra. Här finns en köksdel, ett stort samlingsrum och WC. Toppmodern tvättstuga, ombyggd 2021, i separat byggnad på gården med tre bokningsbara stationer. Tvättmaskiner med automatisk dosering av tvättmedel och sköljmedel (vilket kan väljas bort). Innergården är stor och erbjuder gräsytor och flera små grupper av utemöbler för avkoppling samt en trevlig grillplats med sittplatser under tak. Soprum med bra sortering finns i anslutning till entréerna vid Väderkvarnsgatan 21 A, Vaksalagatan 30 samt Salagatan 22 A.
  Parkering
  51 st p-platser i garage (under Kvarnengallerian) varav 19 st med parkeringstillstånd (1 250 kr/mån) och 32 med fasta p-platser (1 400 kr/mån). Kö till samtliga platser.
  Energideklaration utförd
  2021-03-11
  Energistatus
  Energideklaration pågår
  Energiprestanda
  134 kWh/m²
  Specifik energianvändning
  117 kWh/m²
  Energiklass
  E
  Besiktningsman
  Richard Thygensen, Aktea Energy AB
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  3 908 kr/mån
  Ingår i avgift
  Uppvärmning, Vatten, Kabeltv, Internet
  Driftkostnader
  Hushållsel
  350 kr/mån
  Försäkringsavgift
  110 kr/mån
  Summa driftkostnader
  460 kr/mån
  Antal personer i hushållet
  1
 • Dokument

 • Karta

  Centrum/Fålhagen
  Salagatan 20 A
  753 30, Uppsala

Jag vill ha en fri värdering

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.