Väpnargatan 17 A

Bilder Planritning
 
SÅLD
BOAREA
63.5 kvm
ANTAL RUM
2
AVGIFT
3 375 kr/mån
VÅNINGSPLAN
1 tr
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt

Intresserad?

*” anger obligatoriska fält

Hidden

HÖRNLÄGENHET I MYSIGA TUNABACKAR MED NÄRHET TILL ALLT VAD UPPSALA HAR ATT ERBJUDA!

Varmt välkommen till Väpnargatan 17 A och denna ljusa och välplanerade tvåa utan insyn om ca 64 kvm!
Här välkomnar en stor hall med flera garderober och gott om plats för ytterkläder. Det fina köket har gott om skåp och matplats för många kring bordet. Vardagsrummet är generöst med fönster i två väderstreck med plats för både soffa och matbord samt har utgång till en mysig balkong. Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng och annat möblemang. Rymligt badrum med dusch och förberett för tvättmaskin.


Här bor du i en stabil och välskött förening med en bra avgift där mycket ingår. Föreningen har installerat solceller på taken och har gemensamt elavtal för de boende.
Fina välskötta innergårdar som erbjuder stora gräsytor, utemöbler, grill och lekplats och har tillgång till trevliga utrymmen så som motionsrum, gästrum, hobbyrum, garage för biltvätt m.m.

Härifrån har man Uppsalas citykärna inom promenad- och cykelavstånd och fina rekreationsområden runt knuten. Fyrishovs sport- och simanläggning med äventyrsbad, gym, restaurang, bowlinghall och en rad olika sport- och kulturevenemang. För promenader och friluftsliv har vi det närliggande Röboområdet med fina strövområden och motionsspår samt promenadstråk längs Fyrisån. I närheten finns kvartersrestauranger och Torbjörnstorg med bl a livsmedelsaffär, konditori och spel & tobaksbutik.
Goda kommunikationer med buss tar dig ner på stan på ett par minuter och för dig som pendlar med bil så finns E4:an inom bekvämt avstånd.

 • Fakta

  Pris
  1 795 000 SEK
  Avgift
  3 375 kr/mån
  Pristyp
  Utgångspris
  Tillträde
  Enligt överenskommelse
  Antal rum
  2 (varav 1 sovrum)
  Boarea
  63.5 kvm
  Hiss
  Nej
  Bostadsrättsförening
  HSB Brf 41 Tunaberg
  Lägenhetsnummer
  2-216
  Andelstal
  0,40902
  Andelstal avgift
  0,41
  Objektstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  1963-64
 • Interiör

  HALL
  Bakom trygg säkerhetsdörr välkomnar en stor och möblerbar hall med svart-/gråmelerat stenklinkergolv i original och ljusmålade väggar. Här finns klädavhängare och gott om förvaring i fyra garderober.

  KÖK
  Trivsamt kök med eklaminatgolv och ljusmålade väggar. Snygga skåp med cremefärgade luckor och lådor, vitt kakel och arbetsbänk i svart laminat. Den rymliga matplatsen bjuder plats för många kring bordet. Vitvarorna består av: kyl/frys, spis, ugn samt fläkt.

  VARDAGSRUM
  Lättmöblerat rum med eklaminatgolv och ljus tapet. Stort och luftigt med plats för både soffa och matbord om så önskas. Fönster i två väderstreck varav ett stort längs ena kortväggen och utgång till rymlig balkong med mycket.

  SOVRUM
  Från vardagsrummet och köket nås ett stort sovrum med eklaminatgolv och väggar målade i behagligt grönt. Två inbyggda garderober, två fönster varav ett smalt med placering närmast taket och plats för dubbelsäng .

  WC/DUSCH
  Fräscht med vitt kakel, blå kakelbård och ljustblått klinkergolv. Rymlig duschplats samt tvättställ och wc. Förberett för tvättmaskin och fönster finns som släpper in gott om ljus.

  BALKONG
  Rymlig balkong belägen i sydost.

  ÖVRIGT
  Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare.  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  GDPR
  När du anmäler ditt intresse för denna lägenhet blir dina kontaktuppgifter registrerade.
  För att läsa mer följ länken http://gdpr.kundenssida.se
  Där får du information om hur personuppgifter samlas in, sparas och används. Där kan du också läsa om vilka rättigheter du har, till exempel att få ta del av information om dig eller hur man kan få uppgifter borttagna.

  Kontakta ansvarig mäklare om du har några frågor.
 • Förening

  Allmän information kommentar
  I föreningen finns totalt 231 st lägenheter med adress Väpnargatan 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 och Tunagatan 24, 26,
  Föreningens ekonomi förvaltas av SWEAX AB.
  Föreningen bekostar ett bostadsrättsförsäkringstillägg för varje lägenhet.

  1/9 2023 höjs avgiften med 4 %.
  Bostadens nettoskuldsättning (2021/2022): 276 930 kr.

  Föreningen har installerat solceller på taken och har gemensamt elavtal för de boende.

  Föreningens hemsida: www.hsb.se/uppsala/tunaberg
  Byggnadsår
  1963-64
  Utförda renoveringar
  Fönsterbyte yttre karm och utbyggnad av balkonger, 2004 Stamrenovering, 2006/2007 Upprustning av innergårdar, 2012 Utbyte av samtliga garageportar inkl. lås, 2014 Byte till säkerhetsdörrar, 2016 Renovering av vertikala spillvattenledningar, 2019 Byggprojekt påbörjas. Tak, förstärkning av tak, solceller monteras, byte av takplåtar, renovering av skorstenar, dränering takavvattning, kulvertar, 2019-2020 Färdigställande av dränering, målningsarbeten, nya entréportar, inpasseringssystem, 2020-2021
  Värme och ventilation
  Fjärrvärme
  Internet/TV kommentar
  Kabel-TV och bredband: Sappa levererar samtliga tjänster: TV grundutbud, bredband upp till 1000/1000 + IP-telefoni. För detta är det ett obligatoriskt tillägg om 125 kr/mån/hushåll.
  Övriga utrymmen
  6 st tvättstugor med torkrum finns inom föreningen (Tunagatan 24, Väpnargatan 3, 5, 7, 11 och 15) dessutom finns snickarrum med angränsande målarrum, pingisrum, motionsrum, boulbana och cykelrum. Ett övernattningsrum för gäster finns att tillgå på Väpnargatan 3 B, 200:- / natt. Föreningen tillhandahåller även ett tvättgarage för biltvätt m.m. 3 st återvinningsbyggnader finns för sophantering. Trevliga innergårdar med lekplatser, grillplats, bänkar, bord och boulebana. Det finns också ett fåtal pallkragar för odling (kö).
  Parkering
  Föreningen förfogar över 137 st parkerings- och garageplatser. Besöksparkeringar finns i anslutning till föreningen längst med Väpnargatan. Dessutom finns möjlighet till avgiftsbelagd parkering på omgivande gator.  39 st varmgarage (400-500 kr/mån)
  42 st kallgarage (290kr/mån)
  60 st P-plats med motorvärmare (175 kr/mån) varav 10 platser med möjlighet för laddning av elbil (450kr/mån, elförbrukning tillkommer).

  Uthyrning sker genom förvaltaren, aktuell kötid är cirka 6 månader upp till 5 år.
  Energideklaration utförd
  2019-04-03
  Energistatus
  Energideklaration är utförd
  Energiprestanda
  103 kWh/m²
  Specifik energianvändning
  104 kWh/m²
  Energiklass
  D
  Besiktningsman
  Svante Fahlén, Björklinge Energikonsult,
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  3 375 kr/mån
  Ingår i avgift
  Uppvärmning, Vatten, Kabeltv, Bostadsrättstillägg
  Driftkostnader
  Hushållsel
  500 kr/mån
  Försäkringsavgift
  140 kr/mån
  Summa driftkostnader
  640 kr/mån
  Driftkommentar
  Driftkostnaden är generellt beräknad.
  Antal personer i hushållet
  1
 • Dokument

 • Karta

  Tunabackar
  Väpnargatan 17 A
  75336, Uppsala

Jag vill ha en fri värdering

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.