Henry Wemans väg 2

Bilder Planritning
UTGÅNGSPRIS
1 395 000 SEK
BOAREA
53 kvm
ANTAL RUM
2
AVGIFT
3 761 kr/mån
VÅNINGSPLAN
2 tr
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
VISNING
 • Kontakta mäklaren.

Intresserad?

*” anger obligatoriska fält

Hidden

TILLFÄLLE - FAST PRIS!
Välkommen till denna välplanerade 2:a som erbjuder ett optimalt läge med öppen och fri utsikt från samtliga fönster och balkong. Passar utmärkt som förstagångslägenhet, för studerande, paret eller kanske hundägaren som har härlig natur inpå knuten.
Här får du en modern lägenhet med ekparkettgolv och vitmålade väggar. En trevlig hall bjuder in med klinkergolv och vidare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som gör att boytan känns generös och luftig. Den riktigt stora och mysig balkongen ger ett extra rum att njuta av under sommartider. Här får du även ett stort sovrum med bra förvaring och ett fräscht helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare.

I föreningen finns mysiga gårdar med sittgrupper, pergola, gräsytor och fina planteringar. I övrigt finns en föreningslokal att hyra, övernattningsrum, gym och bastu.

Här bor du i ett av Uppsalas naturskönaste områden med gott om skog och vandringsleder och samtidigt nära till all tänkbar service vid Gottsunda centrum, endast 100 m bort. Gottsunda centrum erbjuder bland annat matbutiker, apotek, restauranger, systembolag, konditori, blomsteraffär samt för de aktiva Gottsundabadet med gym och simhall. Härifrån är det också nära till SLU, Gottsundagipen med kolonilotter och löparslingor/skidspår, motionsspår (el-ljusspår) året om och på vintern skidåkning i Sunnerstabacken, ca 3 km.
Utmärkta buss- och cykelförbindelser till Uppsala centrum. Buss 7 går med täta avgångar från tidiga morgonen till sena kvällen och flera fina cykelvägar finns att välja på, via Valsätraleden tar det ca 25 min till centrum.
Gott om förskolor och skolor i området bl.a. Treklangen (åk F-5) , Musiklådan (åk F-6), Gottsundaskolan (åk 6-9) och Engelska skolan (åk 4-9).

Välkommen att boka en visning!

 • Fakta

  Pris
  1 395 000 SEK
  Avgift
  3 761 kr/mån
  Pristyp
  FAST PRIS
  Antal rum
  2 (varav 1 sovrum)
  Boarea
  53 kvm
  Hiss
  Ja
  Bostadsrättsförening
  Brf Gottsunda allé 1
  Lägenhetsnummer
  223
  Andelstal insats
  1,70662
  Andelstal avgift
  1,71190
  Objektstyp
  Bostadsrätt
  Byggnadsår
  2015
 • Interiör

  HALL
  Välkomnande hall med grått klinkergolv och vita målade väggar. Bra förvaring i en praktisk skjutdörrsgarderob.

  KÖK/VARDAGRUM
  Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum i en rymlig och trivsam kombination. Här med stora höga fönster i två väderstreck som skänker gott om ljus och fin atmosfär.
  Rummet har ekparkettgolv och vitmålade väggar och det fina köket har inredning med vita skåpluckor/lådor, vitt kakel ovanför arbetsbänkar i svart laminat med infälld spishäll. Vitvarorna består av spishäll, rostfri spisfläkt, inbyggd ugn och mikro, kyl/frys och diskmaskin, allt från 2015. I anslutning till köket finns utrymme för en rejäl matplats och vardagsrummet har härliga ytor för möblering.

  BALKONG
  Från vardagsrummet nås en riktigt mysig balkong med trätrallsgolv och med fri och häftig utsikt utan någon som helst insyn. Belägen i sydväst med sol hela dagen till sena kvällen.

  SOVRUM
  Stort sovrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fönster med fri utsikt och ingen insyn. Gott om förvaring i en rejäl skjutdörrsgarderob, längs en av kortväggarna, med hyllor och hängare.

  DUSCH/TVÄTT
  Rymligt duschrum med grått klinkergolv med värme och vitt kakel på väggarna. Duschhörna med välvda vikdörrar i glas, handdukstork, tvättställskomod med lådor och ovanför ett spegelskåp med belysning samt WC. Här finns också en naturlig tvättavdelningen som rymmer tvättmaskin (2015) och torktumlare (2015) under svart laminatbänk samt fyra väggskåp ovanför.

  FÖRRÅD
  Till lägenheter hör ett källarförråd om ca 4 kvm.  -----------------------------------------------------------------------------------------------

  GDPR
  När du anmäler ditt intresse för denna lägenhet blir dina kontaktuppgifter registrerade.
  För att läsa mer följ länken http://gdpr.kundenssida.se
  Där får du information om hur personuppgifter samlas in, sparas och används. Där kan du också läsa om vilka rättigheter du har, till exempel att få ta del av information om dig eller hur man kan få uppgifter borttagna.

  Kontakta ansvarig mäklare om du har några frågor.
 • Förening

  Allmän information kommentar
  Brf Gottsunda Allé 1 (769626-8296)
  Föreningen består av två flerbostadshus med 49 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt. Adresserna är Henry Wemans väg 2-4
  Föreningens ekonomiska förvaltare är SBC.

  I samband med överlåtelsen tar föreningen ut en överlåtelseavgift av säljaren på 1 313 kr och pantsättningsavgift av köparen på 525 kr/lån.
  Bostadsrättstillägget ingår i föreningens försäkring och behöver därmed inte tecknas i medlemmarnas hemförsäkring.
  Vid delat ägarskap krävs minst 10 % ägarandelar av den som bor i föreningen.

  Månadsavgiften höjdes med 6.00% den 1 april 2021 och höjdes med 7.40% den 1 juni 2023.
  Styrelsen har aviserat för en likartad höjning april 2024 pga. ränteläget.

  Föreningens lån/kvm (2022): 11 808 kr.

  Föreningens hemsida: https://gottsundaalle1.bostadsratterna.se/
  Bostadens andel av BRF:s nettoskuldsättning
  646 906 SEK
  Byggnadsår
  2015
  Utförda renoveringar
  2017 Byte från portkod till tagg-läsare i entrédörrar från gård och garage 2018-2019 Byte till led lampor i trapphusen, garage, förråd och cykelrum 2019 Förbättringsmålning 2019-2020 Radonmätning, en lägenhet per våningsplan med godkända, låga värden 2020 Stamspolning 2020 Effektivisering av värmesystemen senareläggs 2021 Frånluftsåtervinning (senareläggs delvis) 2022 Byte av ljusautomatik (senareläggs) 2023 Installation av elbilsladddare i garaget (10 st) 2023 Omskyltning av parkeringsplatser ute
  Värme och ventilation
  Fjärrvärme Ventilationen består av frånluftssystem med återvinning.
  Internet/TV kommentar
  Föreningen har gruppavtal för bredband och basutbudet av tv-kanaler via Tele 2. En obligatoriskt kostnad tillkommer om 163 kr och ingår i angiven månadsavgift.
  Övriga utrymmen
  I föreningen kan medlemmar hyra två olika övernattningsum (enkel- eller dubbelrum) för gäster samt bastu och gym (500 kr/år) i uppgång Henry Wemans väg 2. Även ett hobbyrum finns samt en föreningslokal som kan hyras för 30 personer med köksutrustning, bord och stolar och finns i källaren på Henry Wemans väg 12. Cykelförråd finns på källarplan i respektive hus.
  Parkering
  P-platser utomhus samt källargarage förvaltas av Sundagott AB som ägs av Brf Gottsunda Allé 1 och 2.
  Föreningarna har tillgång till 51 garageplatser (650 kr/mån), varav 10 platser med el-laddare (800 kr/mån + elförbrukning) och 17 p-platser (200 kr/mån). Kö till samtliga platser.
  Energideklaration utförd
  2018-09-06
  Energistatus
  Energideklaration är utförd
  Specifik energianvändning
  128 kWh/m²
  Energiklass
  E
  Besiktningsman
  Peter Sundmark, Energikompetens i Sverige AB
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  3 761 kr/mån
  Beskrivning av månadsavgift
  Obligatorisk avgift för TV/Internet som debiteras med 163 kr/mån, ingår i angiven månadsavgift.
  Driftkostnader
  Hushållsel
  500 kr/mån
  Försäkringsavgift
  125 kr/mån
  Summa driftkostnader
  625 kr/mån
  Antal personer i hushållet
  3
 • Dokument

 • Karta

  Gottsunda
  Henry Wemans väg 2
  756 50, Uppsala

Jag vill ha en fri värdering

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.