Om oss

I år firar BoMäklarna 21 år och det är vi stolta över. Det som gläder oss mest är alla nöjda kunder vi har och som vidare har rekommenderat oss till vänner och bekanta. Våra kunder har helt enkelt gett oss ett kvitto på att våra kvalitetskrav håller.

Man behöver inte vara bäst för att man är störst. Vi är till antalet mäklare en liten byrå, något vi ser stora fördelar med. I en liten organisation har mäklaren fullständig kontroll över sina uppdrag och saker faller inte mellan stolarna. Av oss får du optimal service och ett engagemang du kommer att känna genom hela affären. Vi erbjuder dessutom kundvänliga arvoden, så bättre kan det knappast bli.

Har du särskilda behov har vi en mängd olika kontakter som kan stå till tjänst. Via oss kan du få hjälp med allt från bankkontakter och juristhjälp till hantverkstjänster, möblering, packhjälp, flyttransport etc. Ska du sälja din villa hjälper vi gärna till med radonmätning, energideklaration, besiktning och överlåtelseförsäkring för dolda fel m.m.